SPM Media zvyšuje počet podcastů, využije Pavla Štrunce

středa, 7. února 2024, 07:40 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

SPM Media ještě rozšíří počet produkovaných podcastů. S několika novými formáty přijde Pavel Štrunc, který se z pozice šéfredaktora Hrotu přesouvá na pozici kreativního ředitele SPM Media.

Pavel Štrunc, zdroj: Hrot Media

Pavel Štrunc, zdroj: Hrot Media

Mediální společnost SPM Media chce dále zvýšit produkci podcastů a upraví proto svoji strukturu. Na novou pozici kreativního ředitele se z Hrotu přesouvá Pavel Štrunc, který se soustředí zejména na nové formáty a reprezentaci brandu Hrot24. Místo šéfredaktora Hrot24 převezme Michal Skřivan.

„Chceme stavět na silných osobnostech a myslím, že Pavel, se svými mediálními zkušenostmi se značkou Štrunc, může náš obsah posunout o něco dál,“ říká šéf SPM Media a šéfredaktor Echa Dalibor Balšínek.

Štrunc bude dál tváří Hrotu24, zároveň ale začne tvořit obsah pro celé SPM Media – včetně Echa – a jeho rozhovory budou k poslechu i na Rádiu Prostor. „Chceme pokračovat a rozvíjet Hrotcast a Mirkem Zámečníkem a přidat další ekonomicko-byznysové formáty, které mohou – mimo jiné – vytvořit i prostor pro obchodní spolupráci,“ sdělil Pavel Štrunc. 

Podcasty Pavla Štrunce navážou na formáty pod hlavičkou Echa: Porada Echa, Podcast Terezy Matějčkové a dalších.

Vznikat by měly Štruncovy podcasty: Byznysový podcast Pavla Štrunce: Hrot Pavla Štrunce, Společenský podcast Pavla Štrunce na všech platformách SPM Media (Echo24, Hrot24, Radio Prostor): Echo Pavla Štrunce, Hrotcast: Podcast ekonoma Miroslava Zámečníka a Pavla Štrunce.

Pavel Štrunc přišel do SPM Media loni v prosinci na pozici šéfredaktora časopisu Hrot. Ten se po začlenění do SPM Media mění z týdeníku na měsíčník, měl by tak začít vycházet v průběhu letošního jara. Od konce loňského roku uvedl novou onlinovou verzi Hrot24.cz.

-mav-