Blaník uspořádá k 25. výročí letní kontaktní kampaň

pondělí, 18. března 2024, 06:50 Aktuality, Rádio MediaGuru

Rádio Blaník slaví 25. narozeniny, chystá koncert s účastí Boney M, výběrovou edici CD, blanickou kapelu i kontaktní kampaň v regionech.

Zdroj: Rádio Blaník

Zdroj: Rádio Blaník

Výjezdy po republice budou tvořit hlavní část letní kontaktní kampaně Rádia Blaník. Stanice se chystá vyrazit mezi své posluchače do menších měst a obcí po celé republice, kde jim uspořádá speciální „Letní koncert Rádia Blaník“ pro cca tři tisíce lidí. Kromě českých interpretů se představí i nová „blanická kapela.“ „

„V letošním roce se hodláme zaměřit na další růst počtu posluchačů a posílíme osobní kontakt s nimi. Letošní heslo Rádia Blaník zní ‚Jedeme za vámi’. K tomu se nám naše vlastní blanická kapela, hymna i nejoblíbenější české písničky na CD budou hodit. Pohodová česká muzika lidi sbližuje, správně je naladí a my chceme, aby se s Rádiem Blaník zkrátka cítili dobře,“ říká Petr Uchytil, ředitel marketingu a produktu.

Rádio Blaník připravuje ke svému 25. výročí několik aktivit. Kromě (v tuto chvíli již vyprodaného) narozeninového koncertu na Konopišti, kde vystoupí i zahraniční kapela Boney M, chystá stanice i nové hudební CD „25 let hezky česky“, jehož obsah zvolí sami posluchači.

-mav-