Operátor Telly přidává jazykové stopy a titulky

úterý, 19. března 2024, 16:05 Aktuality, TV MediaGuru

Televizní operátor Telly aktualizuje své aplikace. U některých televizních stanic přidá možnost vybrat si zvukovou stopu a zobrazovat titulky.

Placená televize Telly. Foto: archiv operátora

Placená televize Telly. Foto: archiv operátora

Novinkou pro všechna podporovaná zařízení operátora Telly je možnost si po aktualizaci, která probíhá postupně v týdnu od 18. března, vybrat jazykovou stopu a zobrazit titulky u televizních stanic, které tuto možnost poskytují. Pro diváky to znamená větší komfort při sledování televize - u pořadů, kde je k dispozici další jazyková stopa si mohou pustit například původní audiostopu v angličtině.

U jednotlivých pořadů je rovněž možné zobrazovat primární nebo české titulky. Novinkou je i možnost zvolit nižší, případně vyšší kvalitu videa, což se hodí v případě, že je divák například v oblasti s horším pokrytím internetového signálu. Díky tomu bude možné sledovat vysílání plynuleji bez přerušování. Operátor zároveň informoval, že aktuálně je k dispozici už na všech klíčových TV platformách. MediaGuru.cz nedávno informoval i o rozšíření podpory pro OS Vidaa (Hisense).

-lukpol-

4NET.TV nasadila jazykové stopy a titulky

neděle 14. ledna 2024

Operátor Telly rozšířil podporu televizorů s OS VIDAA

úterý 23. ledna 2024