Pohlreich po šesti letech natočí nové díly Ano, šéfe!

pondělí, 25. března 2024, 06:55 TV MediaGuru

Na obrazovky televize Prima se s novými díly vrátí pořad Ano, šéfe!. Hlavní tváří bude opět Zdeněk Pohlreich.

Ano, šéfe! Zdroj: FTV Prima

Ano, šéfe! Zdroj: FTV Prima

Televize Prima vrátí po šesti letech do vysílání nové díly pořadu Ano, šéfe!. Ve svém vysílání ve spotu se Zdeňkem Pohlreichem vyzvala provozovatele restaurací, aby se do pořadu přihlásili.

Hlavní tváří pořadu Ano, šéfe! je právě kuchař Zdeněk Pohlreich, který napravuje nedostatky restaurací. Naposledy se pořad vysílal v roce 2018, tehdy televize Prima oznámila, že vyhověla přání Zdeňka Pohlreicha v „nejlepším přestat".

Prima poprvé úspěšný gastronomický pořad Ano, šéfe!, připravený podle britské předlohy Ramsay's Kitchen Nightmares, natočila v roce 2008 a divákům ho nabídla o rok později. Poslední řadu vysílala v roce 2018, poté ho vystřídal pořad Ano, šéfová! s Jitkou Pagana v hlavní roli. Ten se vysílal jen jednu sezónu. 

Ano, šéfe! se po dobu svého vysílání zařadil k nadprůměrně sledovaným pořadům Primy. V prvním roce vysílání dosahoval v druhém prime-timovém okně podílu na sledovanosti ve skupině diváků starších 15 let téměř 25 % (zdroj: ATO-Nielsen). V posledním roce vysílání zaznamenal zhruba poloviční podíl.

-mav-