Rádio Orlicko shání peníze na svůj provoz

úterý, 12. března 2024, 15:00 Rádio, Aktuality MediaGuru

Východočeské Rádio Orlicko vyzývá posluchače k podpoře pomocí crowdfundingové kampaně.

Logo východočeské rozhlasové stanice

Logo východočeské rozhlasové stanice

Východočeská rozhlasová stanice Rádio Orlicko chce pomocí crowdfundingové kampaně zachovat a rozvíjet své vysílání. Jejím cílem je nadále dávat prostor mladým hlasům a budovat mosty mezi generacemi.

„Vaše příspěvky umožní, aby tyto obohacující zkušenosti byly nadále součástí našeho programu a pomohou nám vytvářet prostředí, kde se každý může učit, růst a rozvíjet své schopnosti. Připojte se k nám a podpořte náš příběh plný vzdělávání, rozvoje a hudby. Vaše podpora znamená budoucnost pro mladé talenty, které teprve objevují svůj hlas a místo ve světě. Společně můžeme učinit rozdíl,“ píše posluchačům na webu Donio zakladatel a ředitel Rádia Orlicko Věroslav Musil.

Cesta Rádia Orlicko začala v říjnu 2016 v bytě na panelovém sídlišti v Ústí nad Orlicí, kde s malou skupinou nadšenců a dobrovolníků spustilo regionální vysílání. Od těchto počátků se stanice rozrostla a dnes FM signálem pokrývá většinu území východních Čech a teoreticky může oslovit až 250 tisíc posluchačů. „Všechno toto úsilí je plodem práce několika lidí, kteří se své práci věnují zcela dobrovolně a zdarma ve svém volném čase,“ doplňuje Musil.

-lukpol-

Radio Orlicko se rozšíří do Hradce Králové a na Rychnovsko

pátek 7. května 2021