TV Prima zařadí na jaře nové reality show

úterý, 01. února 2011, 16:05 TV MediaGuru

TV Prima zařazuje do svého jarního programového schématu původní české seriály, nové zábavné pořady a reality show.

„Přinášíme novinky a vracíme se s formáty, které byly úspěšné,“ otevřel představení jarního schématu generální ředitel Prima TV Marek Singer, který je stále dočasně zodpovědný i za program televize. „Schéma jsme sestavili tak, aby bylo pestré a aby si každý z diváků našel svůj pořad,“ přiblížil.

Prima tak ze známých pořadů představí nové premiérové díly seriálu Cesty domů, jehož první série byla divácky úspěšná. Cesty domů budou vysílány vždy v pondělí a ve středu. Na obrazovce se objeví i další dílu pořadu Čápi s mákem, vysílaného ve čtvrtek od 20:00.

V programu Primy se na jaře objeví nové formáty reality show. Půjde zejména o pořady Farmář hledá ženu a seznamovací Mami, ožeň mě. Hlavním tahákem má být nový formát reality show Šéfka. Ta je naplánovaná na nedělní večer. Naopak na jaře nebude vysílán X Factor. Vlastník licence si totiž nepřeje, aby byl pořad nasazen proti pořadu Česko Slovenská Superstar, který bude vysílat konkurenční Nova.

Novou strukturu má také páteční večer, do kterého jsou zařazeny nové pořady: Aféry, inspirovaný skutečnými rozvody, kde hlavní roli rozvodového právníka ztvární Pavel Kříž, a Partička s Michalem Suchánkem a Richardem Genzerem. Suchánek s Genzerem jsou tak dalšími tvářemi, které přecházejí z Novy. Na oba nové pořady naváže Show Jana Krause.