Cenový srovnávač SlevyDnes.cz koupil konkurenční Slevo.cz

pátek, 20. května 2011, 13:50 Aktuality MediaGuru

Největší tuzemský srovnávač hromadných slev, server SlevyDnes.cz, kupuje jeden z prvních českých slevových agregátorů Slevo.cz. Cenu, za kterou tato transakce proběhla, nechce ani jedna ze stran prozradit.

„Vzhledem k tomu, s jakou rychlostí se obor slevových serverů vyvíjí, jsme s přípravou začlenění Slevo.cz začali ještě před vlastním dokončením celé transakce. Uživatelům Slevo.cz nabídneme řadu vylepšení, které nyní připravuje a testuje náš produktový tým,“ řekl spolumajitel SlevyDnes.cz Michal Hardyn.

Slevo.cz patří mezi agregátory se stálou skupinou návštěvníků, jen na Facebooku má kolem pěti tisíc fanoušků. Jeho součástí je také web www.specialne­ponuky.sk, díky čemuž SlevyDnes.cz vstupují na slovenský trh. „Vstup na slovenský trh pro nás nikdy nebyla priorita. Nicméně data a zkušenosti ze Slovenska nám mohou pomoci při expanzi SlevyDnes.cz na jiné zahraniční trhy, kterou plánujeme realizovat už v nadcházejících měsících,“ dodal Hardyn.

Slevy Dnes.cz jsou z hlediska počtu uživatelů českou jedničkou mezi slevovými agregátory. V současnosti SlevyDnes.cz měsíčně navštíví přes jeden milion návštěvníků.

-mav-