VTM v elektronických čtečkách, časopis Food v iPadu

čtvrtek, 26. května 2011, 08:32 Aktuality MediaGuru

Vydavatelství Mladá fronta připravilo časopis VTM ve formátu pro elektronické čtečky. Vydavatelství také nově představilo
v prostředí Apple iPad časopis Food společně s digitální kuchařkou Recepty.cz. Digitální časopis DIGIfoto aktuálně doplní portfolio vydavatelství Mladá fronta na AppStore, kde jsou již od ledna 2011 k dispozici digitální časopisy Computer a ForMen.

Digitální časopis VTM je nyní každý týden ke stažení pro Amazon Kindle a aplikaci iBooks v iPadu či iPhonu. Každý týden je tak k dispozici nová „kniha“ z článků vydaných na VTM.cz. Obsah pro čtečku (Kindle), iPad či iPhone je možné stáhnout přes webové stránky www.vtm.cz/ebooky

Časopis o vaření Food se nově objevuje v iPadu. Recepty.cz jsou pak nově ke stažení jako digitální kuchařka v aplikaci pro Apple iPad. Nabízí vyhledávání v databázi více než 20 000 receptů. 

Verze časopisu DIGIfoto pro iPad, kterou připravila divize Časopisy, je obsahově shodná s tištěným časopisem, ovšem k dispozici je v jiném layoutu, optimalizovaném pro iPad. Fotomagazín tak následuje další tituly z vydavatelství. Model distribuce je naprosto shodný: čtečka a ukázkové číslo jsou zdarma, běžná čísla DIGIfota pak budou postupně v App Store ke koupi za 1,59 eura.

-mav-