Marketingová akce časopisů Marianne letos tři dny

pátek, 02. září 2011, 11:02 Aktuality MediaGuru

Vydavatelství Burda Media 2000 (dříve Hachette Filipacchi) prodlužuje letošní ročník nejrozsáhlejší tuzemské marketingové akce mezi časopisy Dny Marianne na tři dny. Proběhnou od pátku 9. do neděle 11. září po celé České a Slovenské republice. Do akce se zapojilo 370 značek a na čtenářky čekají slevy až 70 % v 4200 obchodech.

Ve srovnání s předchozím ročníkem je to opět rekordní počet a představuje nárůst o 400 obchodů, tj. o 10,5 %. Do akce se zapojilo na 370 značek, což je o 28 značek víc než minulý rok. Novinkou letošního ročníku je nová sekce Maminky a děti.

Slevové kupony najdou čtenářky v zářijových číslech časopisů Marianne a Marianne Bydlení . Stejně jako v předchozích letech pro ně budou v Praze a Brně připraveny promo stany s nabídkou dárků, předplatného nebo kuchařek Edice Apetit.

Největší nákupní akci roku Dny Marianne organizátor každoročně podporuje výraznou kampaní v médiích: v printu, v rozhlase, outdooru, na internetu a letos posílil branding nákupních center. Hlavním mediálním partnerem akce na Slovensku je opět Fun radio.

-mav-