Programovou ředitelkou rádia Evropa 2 Jitka Augustinová

čtvrtek, 01. září 2011, 13:36 Aktuality MediaGuru

Jitka Augustinová nastoupila 1. září 2011 na pozici programové ředitelky rádia Evropa 2, v níž vystřídala dosavadního ředitele rádia Petra Vladyku.

„Jitka Augustinová se již před lety stala součástí našeho rádia a nyní se k nám po čtyřech letech vrací,“ říká k jejímu nástupu Michel Fleischmann, prezident společnosti Lagardère Active ČR, která rádio Evropa 2 zastřešuje.

„Tuto pozici považuji za výzvu. Evropa 2 je nejlepší rádio pro mladé a je synonymem zábavy i nad rámec vysílání. Budu usilovat o to, aby Evropa 2 dál pokračovala v cestě, kterou se ubírá - maximum nejlepší muziky, špičkoví DJs a neotřelá zábava, to je to, co naše posluchače baví," komentuje svůj příchod do Evropy 2 Jitka Augustinová.

Ve společnosti Lagardère Jitka Augustinová pracovala od roku 2005. Podílela se na přípravě strategických analýz rozhlasového trhu pro programy rádií Evropa 2, Frekvence 1, Bonton a po svém odhodu ze zaměstnanecké pozice na výzkumech spolupracovala externě. Za svého působení v jižních Čechách zastávala pozici tiskové mluvčí města Český Krumlov, posléze marketingové ředitelky Budějovického měšťanského pivovaru. Absolvovala Mediální studia a žurnalistiku na Masarykově univerzitě v Brně.

-mav-