Centrum Holdings spouští esoterický portál Astrocafe.cz

středa, 05. října 2011, 16:25 Aktuality MediaGuru

Centrum Holdings spouští beta verzi portálu Astrocafe.cz, který cílí především na ženy zajímající se o astrologii, věštění a jinou populární esoteriku podávanou zábavnou formou.

"Astrocafe.cz je svým obsahem určeno především pro uživatele, kteří berou esoteriku jako zábavu a povzbuzení. Na své si ale přijdou také zkušení zájemci, kteří vyhledávají hlubší a prověřené esoterické služby," popisuje novinku tisková mluvčí Marie Botíková. 

Portál vznikl ve spolupráci se společností E.M.A. Europe, která je lídrem na trhu v astrologickém segmentu. Součástí webu je také obchod s nabídkou esoterických a věštících předmětů či magických šperků jako jsou medailonky nebo amulety.

„Astrocafe.cz je vedle radio-rozcestníku Radiocafe.cz, herního portálu Gamcescafe.cz a zábavního Crazycafe.cz již čtvrtým projektem z řady volnočasových portálů, které společnost Centrum Holdings spustila tento rok. Weby jsou vzájemně propojeny a úzce spolupracují. Jejich cílem je zaujmout především mladší uživatele,“ říká produktová manažerka těchto portálů, Daniela Hornáčková.

-mav-