Confidence Media zákládá online divizi Confidence Digital

čtvrtek, 27. října 2011, 15:18 Aktuality MediaGuru

Mediální agentura Confidence Media zakládá novou online mediální agenturu Confidence Digital. Confidence Digital má klientům pomáhat překonat stále fragmentovanější a nepřehlednější zákaznické segmenty na internetu, sociálních sítích a mobilních telefonech.

Kateřina Studeníková Cimoradská, jednatelka společnosti, vysvětluje důvody vzniku nového subjektu takto: “Je zarážející, že téměř 98 procent  firem v ČR stále  netuší, jaký potenciál dnes nabízejí behaviorální digitální média pro efektivní cílení komunikačních kampaní. Stále větší podíl bonitních klientů tráví čas v digitálním světě mezi iPadem, iPhonem, Facebookem a Twitterem, sledují televizní relace, čtou noviny, baví se, nakupují. Confidence Digital pomůže klientům nákladově efektivně zacílit na zákazníka bez ohledu na to, kde se zrovna v digitální pavučině nachází” uvádí.

Hlavní činností Confidence Digital má být podle Jana Procháčka, ředitele pro technologie Confidence Digital, nákup a plánování on-line kampaní prostřednictvím bannerové a video reklamy, sociálních sítí i produktů a služeb.

-mav-