Evropa 2 upravila vysílací schéma

čtvrtek, 12. ledna 2012, 04:07 Rádio MediaGuru

Rádio Evropa 2 zavádí od 12. ledna několik změn ve svém vysílacím schématu.

Vysílací blok Ranní show, vedený Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým, zůstává beze změn. Po něm následuje hudební pořad Afterparty, který nyní moderuje Pavel Cejnar.

„Nově se posluchači naladí na beatboxové vlny v rubrice Škola beatboXXu, natočené víkendovými moderátory Nastym a En.druem, nebo zavzpomínají na megahity z devadesátých let během Flashbacku,“ sdělila ředitelka rádia Evropa 2 Jitka Augustinová.

V poledne startuje MaXXimum muziky s Ivou Vavřínovou a nově i se Zorkou Kepkovou. Ve tři hodiny vysílá Libor Bouček blok Refresh. „I odpolední drive přináší novou rubriku. Liborovo alter ego bludný Londýňan Brit Püt každý den řeší strasti spojené s životem cizince žijícího v Čechách, popisuje vtipné momenty vycházející z rozdílnosti kultur a z jazykové bariéry. Stejně tak jako dopoledne, tak i odpoledne oživí vysílání návrat do devadesátek v rubrice Flashback,“doplnila Jitka Augustinová.

V drivu od osmé do desáté hodiny večerní poběží MaXXimum muziky s pravidelnou středeční Rebélií Tobiho a Vladimíra. „Půjde o dvouhodinovou show  se spoustou vtipných postřehů. Součástí každého všednodenního večera bude rubrika Bravíčko, taková vztahová poradna s hodně velkým nadhledem,“ dodává Jitka Augustinová.

Start moderovaného víkendového vysílání se přesouvá na osmou hodinu.

Vysílací schéma Evropay 2 od 12. ledna 2012

-mav-