Heineken slaví na Facebooku Valentýna po svém

neděle, 12. února 2012, 23:34 Aktuality MediaGuru

Heineken spustil svou valentýnskou facebookovskou aplikaci, prostřednictvím které muž zve svou drahou polovičku na rande dost neotřelým způsobem, a to zpívanou serenádou. V aplikaci se stačí pochválit (tedy vysvětlit, proč stojíte za pokus), říct, proč se vám líbí právě ta vybraná konkrétní slečna, vymyslet program schůzky a uvést například, co se svou vyvolenou nejraději podniknete. Aplikace si následně uvedená data sama poskládá do serenády, která se zveřejní na zdi objektu zájmu.

Chytlavé melodie v rytmech bollywoodského příběhu, z nichž je serenáda poskládána, nahráli osvědčení interpreti spotů, které každoročně na internetu pobaveně sledují miliony uživatelů. Originálním způsobem tak může vzniknout 640 kombinací nejrůznějších krátkých filmů, určených jen a právě pro vyvolený objekt zájmu.

Návod k sestavení osobního sdělení je v češtině, zpěvák ho přezpívá v angličtině. Aplikaci vyvinula agentura Wieden+Kennedy Amsterdam, k dispozici je ve dvaceti světových jazycích.

V roli zpěváka se představí Jaan Pehechaan Ho, který nazpíval písničky i pro klip The Date, který až do Valentýna poběží před promítáním v kinech.



-kch-