Lidové noviny s novou verzí pro iPad a iPhone

sobota, 17. března 2012, 10:56 Aktuality, Tisk MediaGuru

Deník Lidové noviny přichází s novou verzí aplikace LN Digital Edition. Aktualizovaná verze aplikace přináší užití funkce „Kiosek“ - platformy pro všechny elektronické noviny a časopisy.

Lidové noviny, které uvedly v loňském roce jako první z českých deníků placenou aplikaci pro iPady a iPhony, pokračují v nastaveném trendu a v roce letošním využívají možnosti Applu - nasazení deníku pod jednu střechu „papírových“ časopisů a magazínů do tzv. Kiosku. Tato funkce umožňuje správu aplikace a předplatného, jakož i odběr aktuálního vydání. „Našim čtenářům se v případě elektronické verze snažíme kromě kvalitního obsahu poskytnout i veškeré funkionality, které mobilní zařízení umožňují,“ zmiňuje Dalibor Balšínek, výkonný ředitel deníku Lidové noviny. Kromě Kiosku budou moci čtenáři nově využívat vyhledávání ve článcích, záložky k návratu v textech, zprávy V obrazech, funkci AirPrint, aktuální předpověď počasí a další.

K dispozici je vydání deníku už ve 22:00 předcházejícího dne. Noví uživatelé mají možnost si odběr novin vyzkoušet 14 dní zdarma.

-mav-