Starobrno mění logo a představí nový spot

pátek, 02. března 2012, 11:39 Aktuality MediaGuru

Starobrno přichází s novým logem, vytvořeném v londýnském studiu Claessens. Nové logo nahradilo latinský slogan „Tajemství dobré nálady“ letopočtem 1872, který označuje rok založení pivovaru. Na horní část loga se z původně spodní části přesunul historický erb, který odkazuje k dlouhé pivovarnické historii vaření piva na Starém Brně, konkrétně Mendlově náměstí. V dolní části pak byl umístěn znak města Brna a Moravská orlice.

Nové logo bude používáno na všech výrobcích starobrněnského pivovaru. Etikety se změní na klasických půllitrových pivních lahvích i 1,5 litrových Maxilahvích. Vzhled změní i plechovky a multipacky, obsahující deset půllitrových lahví.

Kromě toho Starobrno uvádí na trh i nové nepasterizované pivo. Na slavnostním křtu tohoto produktu, který proběhne 3. března přímo v areálu pivovaru, bude představena i doprovodná televizní reklama, z režie Jaromíra Malého. Do vysílání ve všech velkých televizních kanálech bude spot nasazen 9. března a bude se vysílat do června. Vedle televize poběží kampaň v outdooru, na internetu a prostřednictvím různých promoakcí přímo v místech prodeje.

-kch-