Nový reklamní předmět v ČR, květiny s potiskem

pondělí, 14. května 2012, 07:03 Aktuality MediaGuru

Společnost Mluvícírůže.cz získala licenci pro prodej nových reklamních předmětů – květin s potiskem - v České republice. Jde o speciální patent, který umožňuje umístit na okvětní lístky růží či dalších květin logo, nápis či fotografii, a to prakticky v jakékoliv barvě. Technologie umožňuje dokonce i potisk ovoce či zeleniny speciální jedlou a zdravotně nezávadnou barvou.

Společnost Speaking Roses spolupracuje s licencovanými partnery na expanzi do dalších zemí prostřednictvím licencí. V České republice tuto licenci získala společnost Mluvícírůže.cz. „Získání licence nebylo jednoduché, její majitel velmi dbá na zachování prvotřídní kvality svého produktu, což je pochopitelné,“ říká Radek Bendl, jednatel společnosti Mluvícírůže.cz.

Možnosti využití potištěných květin jsou různé - od posilování značky, budování zákaznických vztahů a loajality, při příležitosti uvádění nových produktů na trh, jako elegantní dárek při společenských akcích a podobně. Více informací o produktu a ceník je k dispozici na stránkách www.mluviciruze.cz a www.speakingroses.com.

-mav-