Portály Kudy z nudy a Seznam.cz spolupracují

středa, 09. května 2012, 09:44 Aktuality MediaGuru

Portál kudyznudy.cz, který provozuje agentura CzechTourism, navázal marketingovou spolupráci s českou internetovou jedničkou, Seznam.cz. Cílem spolupráce je zajištění propagace témat domácího cestovního ruchu.

Seznam.cz v rámci skupiny internetových serverů se zaměřením na cestování poskytne prostor pro reklamní kampaň, která bude probíhat od dubna do prosince 2012 v rozsahu 40 milionů impresí a vzájemnou barterovou spolupráci v hodnotě 2 mil. Kč. Kampaň je zacílena tak, aby zasáhla nejen uživatele, kteří aktivně vyhledávají, ale i uživatele pohybující se a získávající informace na webech s danými turistickými články nebo tématy, přičemž hlavní důraz bude kladen na hlavní turistickou sezónu, tedy na období červen až září 2012.

Hlavním partnerem portálu www.kudyznudy.cz je server www.sdovolena.cz provozovaný společností Seznam.cz, který je určen pro přímý prodej zájezdů cestovních kanceláří bez jakéhokoliv prostředníka. Sdovolená.cz v současné době obsahuje téměř tisíc nabídek zájezdů ze všech regionů v Česku.

Portál Kudy z nudy realizací různých projektových aktivit vyrostl v největšího poskytovatele informací o nabídce domácího cestovního ruchu v ČR. V současnosti nabízí komplexní nabídku pro cestovatele a přes 10 000 tipů na výlety po celém Česku.

-mav-