SPAR otevřel nový formát prodejny - SPAR City

sobota, 05. května 2012, 09:06 Aktuality MediaGuru

Společnost SPAR ČOS otevírá nový typ prodejny SPAR City v České republice. Tento formát vychází z pozitivních zkušeností ze zahraničí. Díky jeho uspořádání a přehlednosti by zde zákazníci měli nakoupit rychle „v rytmu města“.

První prodejna SPAR City bude otevřena v BB Centru v Praze 4 a bude nabízet čerstvé potraviny, polotovary i hotová jídla.


„Vzhledem k vymezené cílové skupině zákazníků SPAR City jsme situovali první prodejnu do velice frekventované oblasti, kde se střetávají jak zaměstnanci prestižních firem sídlících v této části Prahy, tak obyvatelé Prahy 4, a zároveň zde projde řada lidí, kteří ocení rychlý nákup kvalitního a čerstvého sortimentu. Ten je právě v novém konceptu SPAR City zastoupen nejvíce,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Otevření menšího formátu SPAR City potvrzuje náš záměr zaměřit se na menší prodejny, které jsou zákazníky stále více vyhledávány. Zaměřili jsme se kromě exkluzivního sortimentu „to go“ také na příjemné prostředí marketu, které dotváří barvy, nábytek a dispoziční rozdělení do tří zón,” dodává Martin Ditmar.

Otevření SPAR City bude doprovázeno komunikací prostřednictvím CLV plochy nebo SMS reklamou v dané lokalitě. Otevření bylo podpořeno eventem ve formě snídaně, která byla rozdána v přilehlé lokalitě administrativních budov a na frekventovaných autobusových zastávkách.

-kch-