GE Money Bank představila celou olympijskou kampaň

středa, 06. června 2012, 12:08 Aktuality MediaGuru

GE Money Bank, která je partnerem Českého olympijského týmu již od roku 2008, se připravuje na olympiádu opravdu pečlivě. Vedle produktové nabídky pro české olympioniky v podobě běžného účtu Genius Gold bez poplatků, platné v období od května 2012 do zimní olympiády v roce 2014 v Soči, nabízí od 14. května limitovanou edici kreditních a debetních karet ve fanouškovském designu s českou vlajkou, a to i k běžným účtům.

Spolu s tím byla spuštěna i fanouškovská stránka www.fandetesnami.cz, o které jsme v minulosti již psali. Na této stránce probíhá virtuální pochod fanoušků z Prahy až do Londýna, po jehož trase se hráči posouvají v návaznosti na body získané v různých hrách. Čtyři nejrychlejší hráči mohou vyhrát zájezd na londýnskou olympiádu. Hru je možné hrát také díky technologii Microsoft Kinect na interaktivních výlohách GE Money Bank – stabilně na pobočkách ve Znojmě, Brně, Ostravě a Praze, na dalších pobočkách pak v podobě mobilních setů.

Propojení s letními olympijskými hrami dále banka podporuje v outdooru a eventovou kampaní, která probíhá od května do července na 119 pobočkách formou akcí ve sportovním duchu. Ve 12 největších městech republiky budou umístěny Smileyboxy, kde se návštěvníci mohou fotit na pozadí české vlajky s olympijskými rekvizitami.

Kampaň pochází ze spolupráce agentury Mark BBDO a Nydrle.

-kch-