T-Mobile spouští nově svůj Twitter

pátek, 22. června 2012, 11:36 Aktuality MediaGuru

T-Mobile vstupuje nově do sociální sítě Twitter, na kterém spouští dva kanály. První z nich, @TMobile_CZE, bude informovat o novinkách, zajímavostech a připravovaných akcích společnosti. Obsahově by se měl zaměřovat nejen na nabídky telefonů a tarifů, ale i na zajímavosti ze světa mobilních komunikací a dalších oblastí, ve kterých se tento operátor aktivně angažuje: mimo jiné fotbal, hudba, podpora začínajících podnikatelů...

Druhý kanál, @TMobile_Podpora, bude věnován péči o zákazníky. Zde bude prostor pro řešení dotazů a stížností. Dále zde budou prezentovány pokročilé možnosti samoobslužných kanálů.

Vedle toho T-Mobile plánuje na úterý 26. června spuštění nové podoby svého webu s novým designem a strukturou celého webu, včetně e-shopu a samoobslužných stránek Můj T-mobile, který si každý uživatel může přizpůsobit podle sebe.

Dodavatelem grafické podoby webu je agentura Symbio, s uživatelskou přívětivostí pomohl Dobrý web, na textech pracovala agentura Cognito, která mimo jiné připravila i speciální chybová hlášení.

 

-kch-