Týdeníky 5+2 dny už vstoupily do Prahy

pondělí, 25. června 2012, 07:58 Tisk MediaGuru

Regionální týdeníky 5+2 dny jsou od konce minulého týdne dostupné i obyvatelům hlavního města.

Od konce minulého týdne se regionální týdeníky 5+2 dny dostaly i na území hlavního města Prahy. S distribucí titulu zde začala vydavatelská společnost AGF Media. V necelém stotisícovém nákladu (88 tisíc) nabízí zdarma Pražanům k odběru týdeník na veřejných místech (budovy městských částí, nemocnice, restaurace, bary atp.).

Společně s Prahou vstoupily týdeníky 5+2 dny také do Olomouce. Celkově jsou tak po celé republice distribuovány v nákladu 770 tisíc kusů. Do cílového nákladu 1 milion, kterého má být dosaženo v červenci, schází ještě pokrytí Moravskoslezského kraje a jižních Čech.

Od začátku března, kdy týdeníky společnosti AGF Media podnikatele Andreje Babiše začaly vycházet, tak během čtvrt roku obsadily většinu území republiky. Týdeníky se zaměřují především na místní události a inzertně jsou podporovány zejména společnostmi patřícími do Babišovy skupiny Agrofert Holding.

AGF Media plánuje po dosažení cílového distribuovaného nákladu 1 milion kusů zprovoznit webové stránky týdeníků. Zároveň si požádala o registraci ochranné známky 5+2 TV, údajně především z preventivních důvodů.

-mav-