Rybářský časopis Kajman spouští digitální verzi

úterý, 31. července 2012, 02:08 Aktuality MediaGuru

Rybářský časopis Kajman vstupuje na trh on-line časopisů. Svou digitální verzi spouští prostřednictvím digitální trafiky Publero.com. U příležitosti této novinky se redakce časopisu rozhodla poskytnout červencové číslo zcela zdarma.

„Elektronický Kajman je kompatibilní se všemi hlavními platformami a systémy (PC, Apple, Android i iPad). V případě zájmu si ho mohou čtenáři i vytisknout. Články, známé z ‘papírového’ Kajmana, jsou obohaceny o interaktivní prvky, jako jsou videa nebo propojení s různými webovými stránkami a doplňujícími informacemi,“ sdělil šéfredaktor Kajmana Radek Filip. „Uvědomujeme si, že doba digitálních časopisů teprve přijde a o konzervativních rybářích to platí dvojnásob. Hodláme na ni být ale připraveni.“

„Pro první digitální předplatitele jsme navíc připravili soutěž o startovné na rybářské závody, ve kterých vítěz vyhraje 100 000 Kč v hotovosti,“ dodal Radek Filip.

 

Roční online předplatné Kajmana stojí zvýhodněných 599 Kč a objednávat si ho lze přes internetové stránky časopisu nebo přes zmíněnou digitální trafiku.

-kch-