Tomáš Třeštík nafotil novou CSR kampaň ČSOB

čtvrtek, 05. července 2012, 08:12 Aktuality MediaGuru

Tématem nové CSR kampaně ČSOB je podpora lidí v nelehkých životních situacích, do kterých se dostali ne vždy vlastní chybou.

Kampaň, která startuje v červenci, pro ČSOB nafotil renomovaný fotograf Tomáš Třeštík. Bude probíhat především v tištěných médiích a plakátech na pobočkách ČSOB. Spolu s tím se počítá s putovní výstavou Třeštíkových fotografií.

„Denně se setkáváme se stovkami lidí a vnímáme je jen jako kulisu našich životů. Nevíme nic o tom, jaký vedou život, co všechno mají za sebou, čím si museli projít. A právě možností poznat alespoň některé z nich mě nabídka spolupráce s ČSOB zaujala. Lákalo mě zachytit životy lidí, kteří statečně bojují s nepřízní osudu a kteří se navzdory tomu, co je v životě potkalo, nevzdávají a bojují do posledního dechu o lepší život,“ říká fotograf Tomáš Třeštík.

Příběhy tří žen, které musejí bojovat s nepřízní osudu, zachycuje kampaň prostřednictvím jejich životních příběhů a snů. Ačkoliv každá vychází z jiného prostředí, spojuje je pomoc ČSOB prostřednictvím vzdělávacích a podpůrných programů, jako je projekt Život nanečisto, Asociace občanských poraden či Fondu vzdělání Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové. „Cílem kampaně je upozornit na skutečnost, že člověk se sice může dostat do potíží, ale vždy existuje cesta nebo způsob, jak se z nich dostat ven,“ říká Ondřej Škorpil, ředitel Kanceláře představenstva ČSOB.

Tanečnice Sabina, kterou ČSOB podporuje ve studiu na taneční konzervatoři

Kampaň připravily agentury Kaspen/Jung v. Matt a Bison&Rose bez nároku na honorář.

-kch-