BeBe Dobré ráno spouští nový projekt

čtvrtek, 02. srpna 2012, 07:33 Aktuality MediaGuru

Značka BeBe Dobré ráno společnosti Kraft Foods zahájila nový projekt s názvem „60 sekund, 30 dní, 1 výzva“, který poběží od od 1. srpna do 10. října 2012 na webovém programu www.bebevyzva.cz.

Prostřednictvím 30 denního programu ranních kardio cvičení, která prokrví celé tělo, a nastartují metabolismus na snídani, se značka snaží u spotřebitelů vytvořit návyk, který je probudí a připraví na nový den. Spotřebitelé si v programu sami mohou určit délku cvičení (1, 2 nebo 4 minuty) a dny, v kterých chtějí cvičit. Vše bylo řešeno s odborníky, tedy s profesionální instruktorkou Radkou Vandasovou a nutriční poradkyní Karolínou Hlavatou.

Koncept programu vychází z positioningu BeBe Dobré ráno, z rozhovorů se spotřebiteli a byl potvrzen i výzkumem mapující ranní chování a rituály českých žen, který značka provedla letos v červnu. Podle této studie, která detailně zkoumala průběh rána české ženy již od jejího probuzení až po odchod do práce, se snídaně stala oproti minulosti neopomenutelnou součástí denního jídelníčku, a to i přes to, že na ranní povinnosti mají ženy velmi málo času. Vyšlo však najevo, že většina z nás se po probuzení cítí stále unaveně a má ráno hektické.

„Snažíme se spotřebitele motivovat, aby u BeBe Výzvy vydrželi a vylepšili si tak ráno,“ říká brand manažerka BeBe Dobré ráno Lýdia Miňová. „Výzvou je 30 dní cvičení a program má jasně definovaný začátek a konec. Proto spotřebitelé vědí, jak se blíží k cíli. Navíc u cvičení nikdy nebudou sami – programem je kromě cvičitelky doprovází také 30 zaměstnankyň Kraft Foods, které jako ambasadorky programu začaly cvičit již s předstihem. I já jsem jednou z nich a mohu říci, že to sice není snadné, ale našla jsem ráno pár minut pro sebe, začala cvičit a mohu tak říci, že mě cvičení vždy probudí a zlepší mi náladu,“ dodává.

K programu může účastník přizvat i své kamarády z Facebooku a sledovat, jak se komu daří výzvu plnit. Na závěr za svůj výkon v BeBe Výzvě mohou soutěžící získat odměnu v podobě dárků, které byly vybrány podle přání a potřeb spotřebitelek.

-kch-