Impuls vstoupil s Dobrými skutky do TV

středa, 29. srpna 2012, 08:01 Aktuality MediaGuru

Rádio Impuls pokračuje ve své dlouhodobé kampani „Pošli to dál“, ve které podporuje své dlouhodobé CSR iniciativy vycházející ze základního poslání – šíření dobré nálady mezi posluchače.

„V souladu s naším posláním věříme, že optimistický pohled na svět přináší pozitivní výsledky a zlepšuje náladu v celé společnosti. Jsme tady, abychom všechny Čechy nakazili chutí do života a naučili je dívat se na svět optimisticky,“ vysvětluje Karolina Šimová, marketingová ředitelka Rádia Impuls.

Cílem kampaně je upozornit na pozitivní sílu dobrých skutků. Karolina Šimová k tomu dodává: „Rádio Impuls chce prakticky naplnit to, co říká ve svých kampaních a ve svém vysílání, proto vyhlásilo rok 2012 rokem dobrých skutků. Cílem projektu je posunout poselství Rádia Impuls ještě dále formou pozitivní iniciativy. Na platformě Rádia pomáhat konkrétním lidem překonávat jejich životní trápení, obavy a strach a pomáhat jim plnit si nejtajnější sny. Podmínkou projektu je, aby ten, komu bylo pomoženo, pomohl někomu dalšímu. A tím vznikl řetěz dobrých skutků…“

Nejdůležitějším médiem využívaným k šíření myšlenky „Pošli to dál“ je Rádio Impuls samotné, které ji propaguje nejen prostřednictvím rádio spotů, ale i pomocí anoncí a moderovanými vstupy. Kromě toho byla za tímto účelem vytvořena i speciální microsite.

Současná letní televizní a internetová kampaň, jež běží od srpna do konce září, navazuje na předchozí zimní vlnu kampaně, která byla k vidění v outdooru, printu a na internetu. Podle Karoliny Šimové není vyloučeno opakování ještě na podzim, či na konci roku. Po celou dobu je kampaň podporována i aktivním PR.

Na kampani se nejen kreativně podílela agentura Leo Burnett.

-kch-