Obchodní ředitelkou euroAWK je Dita Navrátilová

čtvrtek, 16. srpna 2012, 12:00 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Novou obchodní ředitelkou euroAWK se stává Dita Navrátilová, která střídá Zbyňka Bureše.

V rámci restrukturalizace obchodního oddělní české pobočky euroAWK, působící na trhu venkovní reklamy, nastupuje na pozici sales director Dita Navrátilová, která přichází ze stejné funkce v euroAWK v Bratislavě. Ve funkci tak střídá Zbyňka Bureše.

Hlavními úkoly nového obchodního oddělní mají být přehodnocení a vytváření obchodní a marketingové strategie, posílení pozice euroAWK na českém trhu s venkovní reklamou a využití možných synergií a zkušeností mezi českou a slovenskou sesterskou společností.  

"Obchodní politika euroAWK bude i v budoucnosti stavět zejména na dlouhodobé spolupráci s městy a státní správou a snaze nabízet kvalitní reklamní plochy v pečlivě volených lokalitách s vysokou koncentrací pohybu obyvatelstva," uvádí firma ve svém oficiálním oznámení. V České republice nabízí euroAWK 4500 prosvětlených citylight vitrín (CLV) a okolo 3200 bilboardů.

euroAWK Praha je součástí mezinárodní sítě společnosti AWK a firemní skupiny Freund se sídlem v německém Koblenci. Kromě České republiky a Slovenska je euroAWK zastoupena i v  Maďarsku a Lotyšsku.

-mav-