Seznam pokračuje ve změnách, upravil ProŽeny

úterý, 14. srpna 2012, 08:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Nejnavštěvovanější ženský online magazín ProŽeny.cz mění svoji podobu.

Nejnavštěvovanější ženský online magazín ProŽeny.cz mění svoji podobu. Jeho provozovatel, Seznam.cz, volí i v tomto případě odlehčenou grafiku. Odpovídá tak posledním úpravám a trendu, který Seznam.cz postupně zavádí u všech svých obsahových služeb.

Nejvýraznější změnou prošla homepage, kterou už netvoří tradiční teaser, ale několik dlaždic, na které navazuje výpis dalších článků. Na homepage se každý den zobrazují pouze nové články - aktuální články pro daný den, nové soutěže či poradny. Hlavní stránku uzavírá blok věnovaný receptům. Domovská stránka je tak jednodušší.

Zjednodušilo se i menu, v němž se navíc některé sekce sloučily. Novinkou je i rozbalovací lišta pod jednotlivými sekcemi. Změnou prošel i design detailu článku. Ten připomíná tradiční stránky tištěného magazínu. Perex je nově po pravé straně hlavní fotky. Novou podobu má i sekce Nákupy.

Poslední velkou změnou je přesunutí komunitní části stránek, do níž spadají deníčky, diskuze a chat, na samostatný web. Nová grafika magazínu ProŽeny.cz je responzivní.

-mav-