Komunikaci Vodafonu povede Čepický

středa, 05. září 2012, 11:30 Aktuality MediaGuru

Novým ředitelem korporátní komunikace Vodafonu se stal dosavadní mluvčí Miroslav Čepický. Vystřídá Filipa Hrubého, který jde na plánovanou rodičovskou dovolenou. Novou mluvčí je od září Alžběta Houzarová, která Čepického dosud zastupovala. Uvedli to zástupci společnosti.

Čepický je ve Vodafonu od roku 2007, od roku 2008 na pozici tiskového mluvčího. Před příchodem do operátora působil jako mluvčí portálu Centrum.cz, vedoucí ekonomické rubriky na Aktuálně.cz a redaktor Hospodářských novin. Vystudoval veřejnou správu a žurnalistiku na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Alžběta Houzarová pracuje v PR oddělení Vodafonu od roku 2008, od roku 2009 jako zástupkyně tiskového mluvčího. Dříve působila na komunikačních pozicích v neziskovém sektoru. Absolvovala Mediální studia na Fakultě Sociálních věd Univerzity Karlovy.

Odcházející ředitel Filip Hrubý působil v Oskaru a jeho nástupci Vodafonu od roku 2005, od roku 2007 jako tiskový mluvčí a poslední čtyři roky jako ředitel korporátní komunikace. Podílel se na založení a řízení Nadace Vodafone ČR. V oblasti médií a komunikace působí na různých pozicích od roku 1998. Nejdříve v České televizi, společnosti Člověk v tísni a několika internetových médiích. Absolvoval sociologii a kulturologii na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy.

Nejmladší tuzemský mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí Vodafone Group. V Česku poskytuje služby pro více než 3,3 milionu zákazníků.

-čtk-