PrimaPlay.cz zahájí prémiovou službu od 18. září

pondělí, 03. září 2012, 09:36 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Od 18. září spouští internetový kanál PrimaPlay.cz svoji placenou bonusovou službu PrimaPlay Premium.

PrimaPlay Premium je novou službou v rámci internetového kanálu PrimaPlay.cz, který společnost FTV Prima spustila letos na jaře. Za měsíční poplatek 49 Kč nabídne uživatelům možnost sledovat každý hrací den přímé přenosy Ligy mistrů. V nabídce se objeví i ty zápasy, které nebudou vysílány na televizní obrazovce. Vedle fotbalových zápasů bude nabídka bonusových placených pořadů obsahovat i nové epizody kuchařské show Ano, šéfe!, která nabídne i nevystřihané výroky Zdeňka Pohlreicha.

Zatím se tak PrimaPlay Premium bude zaměřovat zejména na exkluzivní živé přenosy. Dalším přínosem pro diváky má být i verze přehrávače bez reklam a HD kvalita u vybraných videí.

„Start PrimaPlay Premium je spojen hlavně s Ligou mistrů UEFA. Budeme přinášet zápasy, které fanoušci nikde jinde neuvidí.  Do budoucna bychom rádi pokračovali i s dalším exkluzivním obsahem. Třešničkou na dortu, kterou diváci najdou hned od spuštění jen na  PrimaPlay Premium, bude speciální ‚nevypípaná’ verze nových dílů pořadu Ano, šéfe!,“ říká Pavel Kohout, head of new media FTV Prima.

To, jaký počet předplatitelů Prima u své prémiové internetové služby odhaduje, konkretizovat nechce. Možnost, že by portál přešel do plného zpoplatnění, podobně jako je konkurenční Voyo.cz ze skupiny Nova, však v tuto chvíli vylučuje. „Zatím si to nedovedu představit,“ říká směrem k možnosti plného zpoplatnění Kohout. I v obchodním modelu tak PrimaPlay.cz kalkuluje především s příjmy z reklamy.

-mav-