Seznam.cz si vybral na eventy agenturu Next level

středa, 05. září 2012, 12:16 Aktuality MediaGuru

Společnost Seznam.cz uzavřela výběrové řízení na eventovou agenturu, o jehož průběhu jsme na našich stránkách informovali.

V druhém kole byla z pěti agentur vybrána agentura Next level, která bude pro Seznam.cz zajišťovat akce pro interní i externí zákazníky. Rovněž bude mít na starosti i BTL prezentaci značky Seznam.cz v rámci mediálních partnerství a celkovou promo podporu během celého roku.

Michaela Losertová, vedoucí oddělení events a promotions Seznam.cz, k výběru agentury řekla: „Rozhodli jsme se pro agenturu Next line, která přinesla velmi zajímavý kreativní návrh zpracování našich eventů. Také se nejlépe poprala s rozložením zdrojů a předvedla týmovou práci a schopnost distribuovat oblasti zodpovědnosti v rámci organizační struktury agentury při práci. Rozhodly také dlouholeté zkušenosti členů agenturního týmu v oboru eventů a promotion a jejich úspěšně realizované projekty. Nejvýznamnějším eventem, o který se bude agentura Next level v příštím roce starat, budou 17. narozeniny Seznam.cz – jde o akci, která je určena pro 2 000 hostů.“

-kch-