Stock Plzeň podpoří v TV launch Vodky 1906

pondělí, 10. září 2012, 15:19 Aktuality MediaGuru

Společnost Stock Plzeň rozšiřuje portfolio vodek o další položku. Nově začíná v Česku distribuovat extra jemnou Vodku 1906, která tak v portfoliu společnosti doplní distribuční značku Amundsen a vlastní značku Božkov Vodka.

Vodka  1906 se opírá o stoletou tradici a extra jemnou chuť, kterou má získávat díky čtyřnásobné destilaci. V roce 2009 se Vodka 1906 zařadila do žebříčku Millionaries Club časopisu Drinks International, který sdružuje značky s ročním prodejem vyšším než 1 milion devítilitrových kartonů (tedy 9 milionů litrů). Ve stejném období se zároveň stala druhou nejrychleji rostoucí značkou na světě. V  Klubu milionářů se Vodka 1906 s prodejem 1,7 milionu devítilitrových kartonů drží i podle výsledků roku 2011.

„Věříme, že na českém trhu existuje prostor pro kvalitní vodku ve středním cenovém segmentu. Vodka 1906 prokázala vynikající dynamiku ihned po premiéře na všech trzích, kam byla uvedena. Například na Slovensku dokázala během prvních čtyř měsíců získat 5% tržní podíl,“ uvedla brand manažerka značky Hana Šrachtová.

V současné době se společnost zaměřuje na budování distribuce v gastronomii a maloobchodech, na začátek roku 2013 pak plánuje podpůrnou televizní kampaní a rozsáhlé  in-store aktivity v maloobchodech.

-kch-