Lagardère má Jenženy.cz, reklamu propojí s rádiem

čtvrtek, 22. listopadu 2012, 11:05 Aktuality MediaGuru

Mediální skupina Lagardère Active ČR prodává reklamu pro komunitní portál Jenzeny.cz, věnovaný výhradně ženám. Měsíčně ho navštíví více než 230 000 reálných uživatelů, provozovatelem je společnost Business Factory.

Na webu Jenzeny.cz mohou uživatelky nejen články číst, ale také přispět vlastními texty. Je to možné díky propojení s facebookem, pomocí kterého je možné texty dále sdílet. Témata se týkají módy, celebrit, vztahů, volného času, cestování a dalších oblastí, které ženy zajímají.

„Web Jenženy.cz se nám dlouhodobě hodí do portfolia, má zajímavou cílovou skupinu návštěvníků a logicky zapadá do našich produktů. Proto je na mediálním trhu exkluzivně zastupujeme,“ říká Lubor Zoufal, ředitel on-line divize Lagardère Active ČR.

Na serveru Jenzeny.cz je pro plánování kampaní možné využít běžných i nestandardních reklamních formátů, řešení šitých na míru produktu a více či méně složitých soutěží. Lagardère Active ČR kromě představení serveru Jenzeny.cz chystá pro rok 2013 další nové akvizice i vlastní projekty.

Lagardère Active ČR dále hodlá skrze své zastupitelství Regie Radio Music propojit reklamu na Jenzeny.cz s rozmanitými formáty reklamy nejsilnějších českých rádiích, zejména s pořady zaměřenými na cílovou skupinu žen.

-mav-