Prokop z Eltonu zakládá vlastní značku hodinek

neděle, 18. listopadu 2012, 09:57 Aktuality MediaGuru

Jan Prokop odchází po 15 letech po oboustranné dohodě ze společnosti Elton hodinářská, výrobce české hodinářské značky Prim a spolu s pražským hodinářem Martinem Brožem zakládají novou značku solitérních hodinek s názvem Prokop & Brož.

Podle jeho slov se rozhodl odejít, aby mohl plně rozvinout své představy o tom, co vše lze ještě v hodinařině dokázat. Nová značka se bude orientovat na výrazně individualizované a solitérní hodinky, u kterých budou mít zákazníci větší míru svobody ovlivnit nejen vývoj designu, ale i konstrukci samotného strojku. „Naší posedlostí jsou kvalitní hodinky unikátního vzhledu a spokojený zákazník, a nikoliv jen vydělávání peněz, i když ty jak věřím, přijdou ruku v ruce s výsledky poctivé práce,“ vysvětluje Jan Prokop záměr svého podnikání.

U značky Prokop & Brož tak bude možné si hodinky nejen objednat, ale i stát se součástí jejich příběhu dříve, než spatří světlo světa. Stejně jako ve společnosti Elton hodinářská sází Jan Prokop v komunikaci především na osobní přístup a individuální péči o zákazníka.

-kch-