Zakladatel Slevomatu Čupr spouští nový projekt

pondělí, 26. listopadu 2012, 10:43 Aktuality MediaGuru

Tomáš Čupr, zakladatel a spolumajitel portálu Slevomat, spustil nový projekt DameJidlo.cz, na němž si zákazníci mohou objednat jídlo z více než 250 restaurací. DameJidlo.cz vzniklo na základech projektu PizzaTime.cz, ten na začátku října koupila investiční skupina Slevomat Group Ventures.

„V žádném případě nejsme pouhým agregátorem nabídek. Přidanou hodnotou služby jsou uživatelské recenze a řazení restaurací dle kvality. Připravujeme také rozvozovou platformu pro restaurace, které zatím jídla nerozvážejí,“ uvádí Tomáš Čupr.

Do konce března by mělo být v nabídce DameJidlo.cz na 500 prověřených rozvozů a restaurací. Kromě obchodních zástupců pomáhají serveru s hledáním nových restaurací i zákazníci, ti doporučují prostřednictvím sociálních sítí a kontaktního e-mailu své oblíbené restaurace po celé republice.

Server již spustil vlastní věrnostní program a zákazníky odměňuje kredity za každou realizovanou objednávku. DameJidlo.cz brzy nabídne aplikace pro nejrozšířenější chytré mobilní telefony, autentické obrázky jídel, koncept opakované platby a telefonní linku pro ty, kteří preferují telefonické objednávky.

-mav-