Henkel ČR pokračuje s agenturou Mediaedge:cia

pondělí, 03. prosince 2012, 10:52 Aktuality MediaGuru

Společnost Henkel ČR v rámci výběrového řízení vybrala mediální agenturu. Stala se jí stávající agentura MEC/GroupM. Jejím úkolem bude poskytovat kompletní servis v oblasti plánování a nákupu reklamního prostoru v médiích. Výběrové řízení bylo ukončeno 30. listopadu a zúčastnily se ho tři největší mediální agentury v rámci českého trhu.

„Nabídka vítězné agentury nejlépe vyhovovala našim představám a potřebám,“ řekla Jaroslava Haid-Járková, generální ředitelka společnosti Henkel ČR, a dodala: „Zároveň bych ráda poděkovala zúčastněným agenturám, jelikož všechny během řízení prokázaly velmi vysoký standard nabídek a kvality služeb.“

Společnost Henkel ČR pravidelně vyhlašuje výběrová řízení na dodavatele služeb. Výběrové řízení na mediální agenturu bylo uskutečněno po čtyřech letech a zahájeno v září. Jednalo se o uzavřené výběrové řízení, do kterého byly pozvány první tři agentury na žebříčku top mediálních agentur v České republice – OMD/OMG, stávající agentura MEC/GroupM a Médea. S vítěznou společností začne Henkel ČR spolupracovat od 1. 1. 2013.

-mav-