Koller a Pavlásek nafotili kampaň pro Člověka v tísni

čtvrtek, 20. prosince 2012, 07:35 Aktuality MediaGuru

Členové legendární kapely Lucie, David Koller a Michal Dvořák, a populární český komik Lukáš Pavlásek nafotili kampaň pro charitativní projekt Skutečný dárek neziskové organizace Člověk v tísni.

„Chtěli jsme vytvořit zdánlivě nesourodou trojici umělců, která ale bude perfektně fungovat dohromady. A jak průběh celého focení napovídal, povedlo se nám to na jedničku. Pánové byli naprosto sehraní. Nespojuje je totiž jen chuť pomáhat, ale také hudba. Jen málo kdo totiž ví, že je Lukáš Pavlásek nejen výborným komikem, ale také skvělým textařem,“ vysvětlil zástupce společnosti Člověk v tísni Tomáš Vyhnálek.

Cílem programu Skutečný dárek je systematicky a efektivně pomáhat v chudších zemích světa. Po vybrání a zaplacení skutečného dárku obdrží každý dárce certifikát, do kterého můžete vepsat osobní věnování. Nejpodstatnější na celém projektu je, že 100 % ceny darovacího certifikátu jde na pomoc potřebným lidem. Díky prodeji dárkových certifikátů je v zemích postižených nedostatkem zajištěna pitná voda, vzdělání, lékařská pomoc, živnost či ekonomická soběstačnost.

-kch-