Lucie Bílá podporuje projekt ING Pojišťovny

sobota, 08. prosince 2012, 10:20 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

ING pojišťovna spustila projekt For You na pomoc ženám v boji proti rakovině prsů a pohlavních orgánů. Patronkou projektu se stala Lucie Bílá.

Hlavní platformou projektu jsou webové stránky www.foryou.cz, které přinášejí informace o prevenci a léčbě této nemoci a zároveň ženám nabízejí možnost vyměňovat si diskrétně zkušenosti nebo se poradit s lékaři a psychology.

Projekt For You jim dále nabízí pojištění ve výši 200–300 Kč měsíčně pro případ diagnózy rakoviny prsu a pohlavních orgánů a k tomu zcela jedinečné asistenční služby. Pojistná částka dosahuje výše 750 tisíc Kč a je vyplácena při diagnóze. V neposlední řadě je důležitým rozměrem tohoto projektu i podpora charitativních aktivit.

„Svět se mění. Žijeme rychle a náš život se odehrává víc a víc online. Chceme mít maximum informací a přesto, že nechceme být na problémy samy, přejeme si zachovat své soukromí. Proto jsme vytvořili For You, jehož cílem je zvýšit povědomí o prevenci rakoviny prsu a ženských pohlavních orgánů a zároveň nabídnout ženám prostředí, ve kterém mohou své problémy velmi diskrétně řešit. Projekt propojuje pacientskou, odbornou a laickou veřejnost tak, aby ženám zajistil jak kvalitní informace, tak maximální podporu v případě diagnózy této nemoci,“ říká Renata Mrázová, generální ředitelka ING Pojišťovny ČR/SR, a dodává: „For You přitom spouštíme v České republice jako pilotní projekt skupiny ING a pevně věřím, že jeho úspěch povede k jeho rozšíření i do dalších zemí Evropy.“

Spuštění projektu podpoří v první fázi, která odstartovala 6. prosince, internetová kampaň. Využívá brandingové plochy na zpravodajských serverech (idnes.cz, novinky.cz, aktuálně.cz), na webech zaměřených pro ženy (onadnes.cz, zena-in.cz, prozeny.cz) a v neposlední řádě také direct mail. Na sociálních sítích bude projekt komunikován prostřednictvím FB reklamy a sponzorovaných statusů.

V únoru pak bude součástí kampaně i televizní podpora formou sponzoringu. Aktivity budou pokračovat po celý rok 2013.

Na podporu produktu budou připraveny i crosselové aktivity, které budou nabízet speciálně vyškolená externí call centra.

Kreativní část kampaně byla zpracována agenturou Symbio. Mediální nákup zajišťuje agentura Nýdrle a analytickou část agentura Optimics.

-kch-