Singer: Seriál Obchoďák definitivně končí

pátek, 14. prosince 2012, 11:07 Aktuality MediaGuru

Skupina Prima nebude pokračovat v natáčení další řady seriálu Obchoďák, a to i přesto, že se jeho sledovanost  v posledních týdnech zvýšila. V rozhovoru pro Hospodářské noviny to potvrdil generální ředitel Marek Singer. „Jako vždycky i teď samozřejmě platí, že konec seriálu je nejúspěšnější, takže dělá čísla, která jsou zajímavá. Nicméně na českém trhu je přeseriálováno, tzv. dlouhoběžkovým seriálů vyjelo víc, ale lidé udrží v hlavě dva, možná tři, ale čtyři a víc už ne,“ uvedl v rozhovoru Singer. Za podstatné také považuje způsob, jakým se informace o nových pořadech k divákům dostanou – důležitou roli zde vidí v sociálních médiích.

Marek Singer zároveň v rozhovoru pro HN uvedl, že Prima na jaře bude pokračovat s osvědčenými pořady jako Cesty domů či Top Star magazín a chystá i novinky.

Podle Singera letošní hospodaření Primy bude opět růstové. „Ještě nemáme uzavřený poslední kvartál, ale už teď je jasné, že tam bude zase zlepšení. A to jak v zisku, tak v obratu. Na příští rok čekáme také růst,“ zmínil.

-mav-