TV Pohoda vytváří nový program TV Pohoda R

pátek, 21. prosince 2012, 07:23 Aktuality MediaGuru

Televize Pohoda na Štědrý den odvysílá koncerty nejslavnějších rockových kapel a v průběhu vánočních svátků nabídne nové pořady různých žánrů. Chystá se také spuštění dalšího vysílacího studia v Praze.

„Od konce listopadu, tedy od dokončení výstavby multiplexu 4, probíhají intenzivní přípravy, aby TV Pohoda mohla od vánočních svátků nabídnou pestřejší a bohatší program, který odpovídá současným trendům a programovým záměrům této televizní stanice,“ říká Radim Pařízek, jeden z majitelů TV Pohoda.

Pokud se majitelům Televize Pohoda podaří dokončit projekt vytvoření „velkého“ programu, o kterém stále probíhají jednání a přípravy spolu s investory, kreativci a výrobními štáby, bude současný program TV Pohoda přejmenován v názvu na TV Pohoda R a zůstane satelitním programem TV Pohoda, zatímco „velká“ TV Pohoda bude útočit na stávající televizní programy, aby obsadila na televizním trhu výraznější pozici. Jednání stále probíhají a momentálně k nim nelze více říct.

„Nechceme konkurovat ani velkým televizním stálicím, ani hudebním televizním či regionálním. Chceme být sví a stále lépe vytvářet originální program, který určité části diváků nabídne to, co zatím v televizním vysílání postrádali,“ říká Radim Pařízek.

-mav-