Electro World nabízí pro reklamu své obrazovky

čtvrtek, 17. ledna 2013, 11:40 Aktuality MediaGuru

Společnost Electro World se nově rozhodla nabídnout firmám možnost propagace na všech televizních obrazovkách vystavených na prodejní ploše.

„Na našich prodejnách je běžně vystaveno více než sto televizí. Je v našem zájmu, aby byly přístroje puštěné, a lidé tak mohli porovnat jejich kvalitu obrazu i zvuku. Často se na obrazovkách objevují například záběry z přírody či upoutávky na nové filmy. Zákazníkům však chceme nabídnout i jiné ukázky, díky nimž by si mohli vybrat ten pravý produkt do své domácnosti. Právě proto jsme se rozhodli umožnit firmám, aby na našich televizích vysílaly také své spoty,“ říká k nové možnosti propagace Jan Bosák, marketingový ředitel společnosti Electro World v České republice a na Slovensku a dodává: „Jednání s firmami vedeme prozatím individuálně, snažíme se partnerům vycházet vstříc a nabídnout takovou podobu propagace, která bude optimální pro obě strany.“

Pronájem obrazovky je možný jak ve všech prodejnách Electro Worldu v České republice a na Slovensku, tak i jen ve vybraných obchodech. Electro World touto nabídkou umožní také menším lokálním podnikatelům cenově přijatelnou propagaci.

-mav-