Lagardère Active získává tři nové weby

středa, 23. ledna 2013, 10:48 Aktuality MediaGuru

Weby DSL.cz, KalorickéTabulky.cz a Odpovědi.cz patří od začátku roku nově do digitálního portfolia mediální skupiny Lagardère Active ČR. Společnost tak pokračuje v rozšiřování svých digitálních aktivit a posiluje segmenty B2B a životní styl.

Nové servery se budou objevovat také v crossmediálních kampaních v propojení s mobilními službami a rádii.

DSL.cz je server zaměřený na informace o internetových službách, obsahu a telekomunikacích s důrazem na problematiku připojení k internetu. Měsíčně ho navštíví přes 170 tisíc unikátních návštěvníků.

KalorickéTabulky.cz jsou aplikací zaměřenou na uživatele, kteří se zajímají o zdravý životní styl. Návštěvníci mají možnost sledovat svoji hmotnost a zhubnout. Projekt získal více než 100 000 registrovaných uživatelů.

Odpovědi.cz jsou komunitní web typu otázka/odpověď. Návštěvník webu může položit libovolný dotaz a získat odpovědi od rozsáhlé komunity uživatelů. Otázky jsou členěny do kategorií podle témat.  K nejpopulárnějším kategoriím na webu patří počítače a internet, rodina a vztahy, právo a zákony, jídlo a vaření a hudba, film a TV. Odpovědi.cz oslovuje měsíčně více než 500 tis. unikátních návštěvníků.

-mav-