Starobrno nasadí spot s Ódou na Kometu

čtvrtek, 17. ledna 2013, 05:24 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivovar Starobrno bude od 19. ledna vysílat spot s neoficiální hymnou fanoušků hokejového klubu HC Kometa Brno. Spot bude k vidění jednou denně před sportovními novinami na televizních stanicích Nova, Nova Cinema a Fanda.

V 90s spotu vystupuje 7 200 brněnských fanoušků, kteří před Vánocemi přišli do Kajot Arény na zápas s Českými Budějovicemi, kde si za doprovodu symfonického orchestru spolu se sólistou Janáčkovy opery Národního divadla Brno Janem Šťávou zazpívali svou hymnu „Ódu na Kometu“. Ódu na Kometu před několika lety napsal jeden z nich, známý pod přezdívkou Jido, a stala se proslulou díky podání Vladana Krásného, s jehož svolením mohl spot vzniknout.

„Fanoušci Komety nejsou běžným hokejovým publikem. Díky tomu, že fandí opravdu srdcem, se stali fenoménem v celé České republice. Spot tak oslavuje Brno i pivo s moravským srdcem, protože Starobrno k fandění v Brně prostě patří,“ konstatuje manažer značky Starobrno Petr Syřiště.

Kromě dění na a v okolí stadiónu reklama divákům ukáže i místa pro Brno typická, například Starou radnici, Červený kostel, Českou ulici či Brno skrz okno tramvaje.

Režisérem spotu se stal Jaroslav Malý, autor dřívější reklamy na nepasterizované Starobrno.

-kch-