Hrivnák připravuje setkání o marketingu

středa, 20. února 2013, 18:02 Aktuality MediaGuru

Tomáš Hrivnák otevírá pravidelná setkání v novém marketingovém klubu První patro s vlastní značkou na dveřích

Poradenská firma v oblasti tvorby a řízení značky Hrivnak, v jejímž čele stojí Tomáš Hrivnák, připravuje pravidelná setkání pro všechny marketingové nadšence i akademiky. Setkání se odehrají v prostorách nového marketingového klubu První patro na Praze 6.

„Náš prostor v Dejvicích není obyčejnou kanceláří. Koncipovali jsme ho jako prostor pro setkávání s těmi, koho problematika značky zajímá v nejširším a nejhlubším slova smyslu,“ říká Tomáš Hrivnák, zakladatel firmy Hrivnak a expert na budování značky.

První z řady tematických setkání proběhne ve středu 27. února 2013 s tématem pod názvem Rebranding služeb. „Tento segment má výrazně jiné potřeby než například odvětví výrobní, maloobchodní nebo rychloobrátkové. Jejich nároky na rebranding jsou větší a projekt rebrandingu je pro ně často zejména projektem kulturního posunu celé firmy,” dodává Hrivnák.

Vedle snídaňového formátu chystá firma Hrivnak každý měsíc odborné semináře, které by měly sloužit jako platforma pro multioborové setkávání různých zajímavých osob, ať již z byznysové, akademické, sportovní či kulturní sféry.

 

„Naší snahou je, aby se témata vymykala hlavnímu marketingovému proudu. Chceme publikum nejen inspirovat zajímavými tématy a pohledem na řízení značky z jiné perspektivy, ale chceme také nastolit vroucí atmosféru a prostor pro otevřenou diskuzi. Koneckonců, náš marketingový klub První patro by měl mj. sloužit i k možnostem pro navazování obchodních příležitostí,“ doplňuje Tomáš Hrivnák.

Firma Hrivnak působí na českém trhu od loňského podzimu a zaměřuje se na interní branding, komunikační a prezentační dovednosti, marketing, marketingový výzkum, organizační změnu, CRM a facilitaci. Zakladatelem je Tomáš Hrivnák, přední poradce v oblasti řízení značek. Tým dotváří další odborníci jako Tomáš Zykán, Hanuš Rais, Pavel Janeček, Martina Olbertová, Lumír Kajnar, Michal Hořava a další.

-kch-