Marketing Samsungu nově vede Lukáš Antoš

úterý, 05. února 2013, 10:18 Aktuality MediaGuru

Novým marketingovým ředitelem společnosti Samsung pro Českou republiku a Slovensko se od 1. února stal Lukáš Antoš, který přichází ze společnosti Telefonica O2. Jedná se o nově vytvořenou pozici, přičemž jako nový marketingový ředitel zastřeší veškeré marketingové aktivity, tj. oddělení brand marketingu a retail marketingu, které i nadále povedou Marek Havlíček a Easton Kim.

Lukáš Antoš přichází ze společnosti Telefonica O2, kde působil od dubna 2010 v pozici ředitele značky, marketingové komunikace a sponsoringu. Ve funkci marketingového ředitele tak uplatní své dosavadní zkušenosti ze seniorních marketingových pozic, které zastával v oblasti telekomunikací také ve společnostech Vodafone Czech Republic, či při budování společnosti čtvrtého operátora U:fon. V profesní sféře má také předchozí zkušenosti z oblasti FMCG (Unilever Bestfoods, Ferrero, Johnson and Johnson).

Lukáš Antoš je absolventem Sheffield Hallam University – Master in Business Administration. Je ženatý, má dvě děti a jeho zálibou jsou zejména golf, jízda na horském kole, vaření pro přátele či vášeň pro rychlá auta.

-čtk-