Milka využije v in-store 3D holografický stojan

čtvrtek, 07. února 2013, 07:30 Aktuality MediaGuru

Značka Milka, která patří do portfolia společnosti Kraft Foods, se rozhodla podpořit svoji aktuální novinku Milka Caramel v oblasti in-store prostřednictvím unikátního prezentačního systému 3D display Dreamoc.

Médium 3D display Dreamoc získalo ocenění v prestižní soutěži o nejlepší prostředky komunikace a reklamy v prodejních místech Popai Central Europe Awards, kde se stalo absolutním vítězem. V České republice bude pro komunikaci produktu z oblasti potravin využito úplně poprvé.

Zákazníky se bude snažit prostřednictvím stojanu s holografickým videem nalákat značka Milka v Praze, a to v prodejně Tesco Nový Smíchov přesně jeden měsíc od 15. února do 14. března letošního roku. Holografické video uvnitř displeje stojanu, doplněné hudbou a voiceoverem, bude originálně komunikovat táhlý karamel obsažený v novince Milka Caramel.

„Věříme, že holografický 3D stojan Dreamoc spotřebitele zaujme především proto, že se jedná o naprosto nový způsob reklamy, ušitý na míru naší cílové skupině spotřebitelů, která se ráda baví a nové věci vnímá velice pozitivně,“ vysvětluje Markéta Kristlová, Brand manager značky Milka.

Animaci táhlého karamelu vytvořila společnost Cube vision ve spolupráci se společností Screenrental.

-kch-