Seznam plánuje spustit blog zaměřený na Stream.cz

úterý, 05. února 2013, 16:08 Aktuality MediaGuru

Česká internetová jednička Seznam.cz plánuje spustit nový firemní blog zaměřený na internetovou televizi Stream.cz, na kterém by návštěvníci našli informace o nových pořadech, fotografie z natáčení a upoutávky. Sdělil to PR specialista Seznam.cz Jakub Šumanský.

Zatím není jisté, kdy společnost nový blog spustí. "Práce na tomto blogu teprve začaly a nyní řešíme technické problémy," řekl Šumanský. K nejznámějším pořadům zábavního videoserveru Stream.cz, který podle statistiky z loňského října denně navštíví téměř 300.000 lidí, patří Peklo na talíři. V seriálu šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk poukazuje na úroveň české gastronomie a stolování.

Seznam.cz aktuálně provozuje šest firemních blogů, v nichž mimo jiné informuje o produktových novinkách či kampaních nebo zprostředkovává informace o tom, jak největší český vyhledávač funguje. První blog zaměřený na dění ve firmě Seznam spustil v roce 2009.

Seznam.cz provozuje vyhledávač, zpravodajský server Novinky nebo oborové weby Sauto, Sreality a Spráce. Dohromady je měsíčně navštíví kolem šesti milionů uživatelů. V roce 2011 firma zvýšila zisk před zdaněním o 14 procent na 1,03 miliardy korun a tržby jí stouply o 19 procent na 2,68 miliardy Kč.

-čtk-