Lenovo zahajuje kampaň ve špionážním stylu

pátek, 01. března 2013, 07:30 Aktuality MediaGuru

První březnový den spustí společnost Lenovo špionážní kampaň, jejímž cílem je podpořit konvertibilní Ultrabook IdeaPad Yoga 13.

V misi, která poběží na adrese www.lenovo.cz/yoga do 31. března, budou mít účastníci možnost převtělit se do role opravdových špionů. Pro splnění klíčových kroků jim přitom pomůže speciální video s názvem The Pursuit, za kterým stojí Martin Campbell.

Tento novozélandský režisér je proslulý známými filmovými trháky jako například Zlaté oko nebo Casino Royale, kterými dokázal, že bondovky umí točit jako nikdo jiný. To samé dokazuje i špionážní video, které se odehrává v přístavišti u Černého moře.

Hlavní hrdinkou příběhu je půvabná tajná agentka, která svým pronásledovatelům dokáže uniknout nejen díky své rychlosti a schopnosti předvídat, ale i díky tomu, že v průběhu plnění svého úkolu využívá výjimečné vlastnosti vícerežimového Ultrabooku IdeaPad Yoga 13, který jí umožní rychle vyřešit jakoukoliv situaci a splnit misi.

Cílem účastníků březnové mise bude vypátrat místo, kde je ukrytý konvertibilní Ultrabook IdeaPad Yoga 13. Na začátku dubna bude toto místo odhaleno a IdeaPad Yoga získá špion, který nejúspěšněji dokončí misi. Pro ostatní soutěžící jsou připraveny další zajímavé výhry, které by ocenil nejen James Bond. Mohou získat směrový mikrofon, propisku s kamerou nebo USB klíčenku ve tvaru náboje.

-kch-