Mark BBDO se stěhuje k Proximity do Karlína

úterý, 19. března 2013, 14:47 Aktuality MediaGuru

Agentura Mark BBDO v létě opustí své dlouholeté sídlo na Vyšehradě. Přestěhuje se do jedné administrativní budovy v Karlíně k agentuře Proximity Prague.

Hlavní důvod sestěhování do jedné budovy je nasnadě – úspora provozních nákladů. Obě agentury patří do skupiny BBDO a působí na trhu více než 20 let. Jak Mark BBDO, tak Proximity Prague pracují pro široké portfolio mezinárodních a lokálních klientů a jejich práce je dlouhodobě oceňována na domácí i mezinárodní úrovni.

„Otevírají se před námi skvělé možnosti, jak přicházet s novými unikátními řešeními, a to při zachování vysoké kreativní úrovně. Nové prostory budou lépe vyhovovat dnešním standardům a potřebám než naše současná adresa,“ říká Andrej Štuk, managing director Mark BBDO.

Petr Šec, managing director Proximity Prague, ke stěhování dodává: „O něčem takovém jsme ještě s Markem Šebesťákem mluvili poprvé už někdy před 15 lety. Jsme rádi, že se tak stane. Užitek z toho budou mít všichni: klienti i obě agentury. Budeme hledat další způsoby, jak zefektivnit naše společné provozní zázemí. Jinak zůstávají agentury oddělené a samostatnými entitami, nesdílíme ani kreativní, ani strategické oddělení.“

-kch-