Soutěž Český Direkt & Promo zahajuje nový ročník

pondělí, 04. března 2013, 10:24 Aktuality MediaGuru

Začátkem března zahájil jedenáctý ročník soutěže Český Direkt & Promo. Termín pro přihlášení prací do jedné z devíti kategorií je do 25. března. Jako vždy budou mít vítězové jednotlivých kategorií právo pokračovat v mezinárodním soutěžním klání IMC European Awards.

Předsedou poroty bude i letos Graeme Murray. Jména ostatních porotců odhalí pořadatelé v průběhu března. Slavnostní vyhlášení proběhne na přelomu května a června tak, aby měli vítězové jednotlivých kategorií dostatek času na přípravu pro IMC European Awards.

Letošní ročník přináší pár drobných úprav, zejména co se týká postupu při přihlašování projektů. „Nejdůležitější je přesnější specifikace průvodních materiálů ke kampaním a proces jejich odevzdání,“ říká Michal Charvát, z iBTL sekce při AKA, která je spoluorganizátorem soutěže a dodává: „Jako vždy doporučujeme přihlašovatelům pečlivě si pročíst Kroky k přihlášení a další informace na našem webu.“

„V letošním roce také pokračujeme ve vylepšování vizuálního stylu soutěže, a to mimo jiné v rámci našich nových webových stránek www.ceskydirekt.cz,“ doplňuje další z pořadatelů Tomáš Hájek z asociace ADMEZ.

-kch-